Bronto Skylift AB OY, Tampere, Finland er global markedsleder på hydrauliske plattformer (lift) montert på lastebil chassis i mer enn 50 år. Bronto utvikler og produserer alle sine lifter i egen regi i Tampere (hovedkvarter) og Pori. Vårt produkt sortiment inkluderer ca. 50 modeller mellom 17 – 112 meteres arbeidshøyde og vår avanserte modell/ modul system betyr at samme bomseksjoner og kurver kan benyttes på flere modeller. Bronto har i løpet av de siste 50 år levert over 7000 lifter til brannvesen og industri kunder Worldwide i over 120 land.

Bronto lager det meste i egen regi mht. selve liften, dvs. forarbeidet stål kommer inn i den ene enden i fabrikken i Pori og ferdig liftenhet (svingstativ med bomseksjon og stige) ferdig testet i jibb og lakkert ut i den andre enden for transport til Tampere for montering på chassis med påbygg. Begge fabrikker er meget moderne mht. maskinpark bl.a. så plasma sveises bomseksjonene dvs. smeltes sammen uten varmespredning (for å unngå at stålet slår seg). Administrasjon og all forskning og utvikling (R&D), delelager etc. er i Tampere.

Bronto Skylift forplikter seg til kontinuerlig å forbedre prosesser og produkter for å redusere det indre og ytre miljø for alle firmaets aktiviteter. Den høye kvalitet på våre lifter betyr pålitelig utførelse, lengre service intervaller og lavt forbruk av deler dvs. Bronto har stort fokus på levetidskostnader i liftens drifts/ levetid som forventes å, avhengig av bruk (år/timer/service), være minimum 25 år.

Bronto ble ISO 9001 sertifisert i 1993 og ISO 14001 siden 1999 (miljø).

 For mer informasjon om bronto, gå til deres nettside:  www.bronto.fi eller www.bronto.se