Task Force Tips

 
 
 

 

 Task Force Tips Fire Fighting Equipment (TFT), Valparaiso, USA etablert i 1968 er per dags dato nok verdens mest innovative produsent av produkter innenfor segmentet brannutstyr. TFT visjon er «redder liv og beskytter eiendom ved utvikling og produksjon av innovative slokke løsninger som overgår kunde forventninger». Dvs. kan TFT ikke tilby produkter og løsninger som er bedre enn deres konkurrenter så gjør de ikke det. TFT er beliggende i Valparaiso litt syd for Chicago, USA. Det spesielle kjennetegnet for TFT er utvikling av trykkautomatikk på strålerør og munnstykker for kanon. Fabrikken i Valparaiso er topp moderne utstyrt med CNC dataprogramstyrte maskiner for dreiing, boring etc. av aluminiummaterialet samt spesialavdeling for overflatebehandling av strålerør, munnstykker, kanoner etc. Forskning og utviklings avdelingen er en viktig del av TFT med utviklere (ingeniører) som perfeksjonerer alt ved 3D animasjon.

Task Force Tips er selvfølgelig ISO 9001 sertifisert.

Produkter:

Det innovative produktspekteret spenner over alt fra strålerør som Ultimatic F07, G-Force Multiforce og Jetmatic samt nå også G-Force Compact, manuelle og fjernbetjente kanoner som Blizfire/ Crossfire og Tornado RC samt diverse skumutstyr som Propak, armaturer etc. TFT har samme filosofi som Mercedes dvs. «det beste eller ingenting» og derfor gir TFT som den eneste produsent 5 års garanti på det meste av sitt utstyr.

Vår erfaring:

Braco har representert TFT via Groupe Leader siden 1992 og direkte TFT fra 2014 som deres forhandler på det norske marked. Vår erfaring er at de brannvesen som først har kjøpt f.eks. trykkautomatiske strålerør fra TFT standardiserer på disse fremover da klart overlegne egenskaper i alle situasjoner som øker effektiv og sikker slukking. Bestseller her har vært Ultimatic F07 men det får nå konkurranse av G-Force Compact. Det at de også raskt kan montere en skumforsats for trinnløs tungt- til mellomskum betyr «multibruk». TFT Blitzfire oscillerende kanon med bakkestativ 20-30-40 grader spredning eller fast har blitt veldig populær da den dekker ønsket mål selv kontinuerlig. Crossfire kanon montert på tak eller Safety bakkestativ med vann eller kombinert vann/ skum munnstykke er også meget etterspurt. Propak komplette skumsystem med 10 l beholder, tungt- og mellomskumrør og skuminnblanding trinnløst fra 0.1-1 % eller 1 – 6 % er solgt i et stort antall. Tornado RC fjernbetjent kanon er levert på flere brann- og tankbiler. TFT produkter lever i høyeste grad opp til det de lover og velges derfor av fler og fler brannvesen.