HNE Technologie AG

 
 

 

HNE Technologie AG, Augsburg, Tyskland har siden 1995 far visjon til ide utviklet bærbare brann slokkingssystemer. Målet var å utvikle høyeffektive, kompakte, lett å transporter og bruke for en person. Det måtte kunne brukes med alle typer slokkemidler og kombiner bruk og trening med lave kostnader. I tillegg måtte det være solid, lett å vedlikeholde og raskt å etterfylle på en økonomisk måte.

Kundegruppene er brannvesen – politi og spesial styrker (Task Force Teams).

HNEs suksess er basert på innovativt, selv utviklet, patentert teknologi og iht. de høyeste kvalitet standarder. Derfor kan HNE garantere overlegen ytelse, enkel bruk, fleksibilitet og best mulig sikkerhet for bruker. Basert på er HNE motto: redder liv – beskytter brukere – redder eiendom.

Her tar vi først og fremst for oss brannvesen og industrivernpliktige bedrifter iht. NSOs definisjon.

HNE er selvfølgelig ISO 9001 sertifisert.

Produkter:

Siden 1995 til dd. så har HNE revolusjonert den 10 liter beholder med håndpumpe og slange med strålerør til en produktserie av HiPRESS og HiCAFS produkter og blitt synonymt med det mest effektive bærbare system og prestanda iht. EN1866 standard. De separate HiPRESS og HiCAFS er utviklet videre til Vario som via bryterfunksjon kan velge den ene eller andre. Vario 9, 13 eller 50 l leveres med Vario-jetpistol med 3 stillinger:

¤ HiCAFS: lang kastelengde med homogent og varig klebende skum som henger på vegger.

¤ HiPRESS: lang kastelengde, mer enn 20 meter, av vått skum som penetrerer inn i de minste sprekker

¤ Spray: tåke, små dråper

dvs. perfekt skum for enhver situasjon.

Nyutviklede enheter er Vario 9 og 13 l Carbon Ultra lette enheter med 2 l Carbon trykkflaske på meis hhv. operativ vekt på kun 19.8 og 25.5 kg og perfekt for mindre Fremskutte enheter med begrenset plass, type SUV.

Vår erfaring:

Braco AS har i flere år representert HNE på det norske marked og har i denne perioden levert mange Vario 50 men også de mindre Vario 10, nå 9 og 13 l Carbon enheter. Disse 9 og 13 l Carbon enheter på meis er perfekte enheter for rask innsats ved små branner i bil eller bygning etc. Ved korrekt aktiv bruk så slukkes brannene alene med disse slik at det ikke er nødvendig å benytte brannbilen. Den koster like mye som 4 stk. TFT trykkautomatiske strålerør type Ultimatic F07/ G-Force Compact men man må ikke glemme at denne er en komplett slukkeenhet som kan etterfylles og brukes om og om igjen år etter år. I f.eks. Tyskland er det veldig vanlig at brannbilen er utstyrt med en av disse som erstatning for den gamle 10 liter håndsprøyten. Et viktig tilskudd for det brannvesen som ønsker å sette fokus på materiell og kunnskap med motto «Vår kompetanse – din trygghet!»

 

www.hne.ag