Paratech

 
 Paratech Inc. , Frankfort, USA har siden 1962 vært en pioner produsent av løfte- og stabiliseringssystemer spesielt utviklet for redningsmannskaper fra brannvesen, Sivilforsvar og profesjonelle «Rescue Teams». Paratech er også en meget stor produsent av diverse mekanisk verktøy som økser og slagspett etc. utviklet for brannvesen og «Spesial Forces Task Teams». Paratech har i mer enn 50 år kombinert innovative design med spesial teknologi for alle deres produkter for å kunne tilby alle sine kundegrupper bruker vennlig utstyr som er ekstremt solid, lett og å bruke og vedlikeholde og som kan løse alle tenkelige situasjoner som «Rescue Teams» kommer ut for under alle typer alvorlige innsatser.

Paratech Inc. Er en Worldwide ledende produsent av livreddende utstyr og har et produktsortiment som ingen andre produsenter kan vise maken til. Basert på årtiers lange erfaring og tett kontakt med brukerne mht. tilbake rapportering etter innsatser så har Paratech lyttet og utviklet nye løsninger for kunne utføre enda mer optimale redningsoppgaver. 

Paratech er selvfølgelig ISO 9001 sertifisert.

Hodekontor for Europa er beliggende i Odense, Danmark og Paratech har forhandlere over hele verden. I sin fabrikk i Frankfort utvikles og produseres alle Paratech produkter, dvs. valsing, dreiing, gummi støpning og montering er utført her. Paratech er stolt av at de kan levere de absolutt høyeste kvalitet produkter utviklet og produsert i eget hus.

Paratech spesialitet er verktøy for teknisk bruk. Se gjerne på vår «Rescue Award stories» på vår hjemmeside hvor man kan lese om livreddende redning ved bruk av Paratech produkter.

Produkter:

Paratech`s sortiment består av flg. produktgrupper som hver især har mange underprodukter.

¤ Taktisk adgangs verktøy, mekanisk som f.eks. PRT Ram Bar

¤ Løfteputer, lav- og høytrykks 10 bar med alt tilhørende utstyr

¤ Tettesystemer

¤ Stabiliserings støtter (Tung redning) med helt unike løsninger og produktomfang for sikrings av rastruede bygninger, jordskjelv, etc.

¤ Damage Control Systems (DCS) dvs. spesialstøtter for skip for rask tetting av skipssider.

Vår erfaring:

Braco AS har representert Paratech i Norge siden 1980 og i denne perioden levert 100vis av Maxiforce 8/10 bars høytrykksputer og Paratech var først ute med disse i Neopren og Kevlar armert, løfte- og stabiliseringsstøtter med tilhørende utstyr for Tung redning, Damage Control Systems (DCS) for sikring av skip levert til Den norske marine. Alle Paratech produkter har gjennom alle disse årene klart levd opp til de forventninger som brukerne stiller til denne type produkter. Tema «Tung redning» er et innsatsområde som gradvis har fått mer oppmerksomhet og fler og fler brannvesen anskaffer seg alt fra enkle Basis pakker til mer omfattende utstyr for større hendelser. Ålesund Brannvesen v/ Geir Egil Haug mobil 413 03 242 har tatt tak i dette og holder både grunnkurs og videregående kurs. Norges Brannskole (NBSK) kurs!

 

 www.paratech.com