Luitpold Schott

 
 
 

 

Luitpold Schott Armaturenfabrik Gmbh, Spreyer, Tyskland er en International operativ familie bedrift som siden 1932 har utviklet innovative utrustning (armaturer). Bedriften er medlem i det globale GS1 Identifikasjon nummer system for globale produkter. Luitpold Schott har egen design avd., stanse avd., støperi og press avd., administrasjon etc. og benytter kun materialer som holder høy standard (renhet). Alle produkter er derfor utstyrt med kvalitets stemplet «Made in Germany».

Luitpold Schott er meget kundeorientert og kan på forespørsel vurdere potensiale for nye produkter på markedet basert på deres lange erfaring. I tillegg til kvalitet så er deres styrke korte leveringstider som er verdsatt av deres kunder Worldwide som også letter den enkeltes kundes logistikk mht. varelager størrelse. Alt produseres iht. høye kvalitet standarder og konstant optimalisering og automasjon prosesser er alle viktige deler av firmaets filosofi.

Luitpold Schott er selvfølgelig ISO 9001 sertifisert.

Produkter:

Omfattende sortiment av kuplinger, grenrør, stendere, etc. etc. Kundegruppene er primært brannvesen og forskjellige typer industri, skipsverft, landbruk etc.

Vår erfaring:

Braco AS har solgt kuplinger, grenrør, stendere, etc. etc. fra Luitpold Schott i mange år og har kun fornøyde kunder mht. deres produkter. Spesielt kuplingene er presset og ikke støpt noe som betyr klart høyere kvalitet med noe høyere pris men det tar man igjen mht. levetiden. Alt for få brannvesen benytter sine gamle kuplinger ved kjøp av nye brannslanger. Ta dem av de kasserte slangene, rengjør dem og send dem til oss og vi montrer på de nye slangene. Det kan fort bli mange penger spart.