Leader


 

GENETECH Group, Octeville sur Mer, Frankrike har i mer enn 35 år spesialisert seg i brann, søk og redningsoperasjoner. En essensiell drivkraft i gruppen er innovasjon, basert på et system av kontinuerlig forbedring, kombinert med oppfyllelse av gjellende standarder (EN) og sertifiserings prosesser. GENETECH Group består av flere datterselskaper bl.a. Bio-ex og LEADER som blir presentert her.

LEADER S.A.S er et innovativt firma som i egen regi konstant utvikler, produserer og selger høykvalitets produkter for brann, søk og redning i Europa og har også opprettet datterselskaper i Tyskland, Nord-Amerika, Syd-Amerika og Spania samt Kina. I Leader betyr kontinuerlig utvikling alltid at våre kunder er i sentrum for vår oppmerksomhet som sikrer økt effektivitet og sikkerhet under alle typer innsatser. Vi i Leader lytter til våre kunder mht. å kontinuerlig tilpasse eller utvikle nye produkter tilpasset de nye utfordringer de møter i sin hverdag.

LEADER har siden oppstart i 1985 nå ca. 70 ansatte er selvfølgelig ISO 9001 sertifisert.

Produkter:

Leader har et meget omfattende sortiment av overtrykksvifter med luftkapasiteter fra 20-400 000m3/t som f.eks. serie NEO bensin (Honda) eller elektrisk (230v/ batteri). Nevenes kan her den nye BatFan 20/45 batteridrevne vifte/ 230V med henholdsvis 20/ 45 min. brukstid og opptil 28 000 m3/t, MT 236 NEO bensindrevne vifte med opptil 51 650 m3/t og EASY 4000 tunellvifte enmannsbetjent (kun 570 kg operativ vekt) med opp til 400 000 m3/t som vi bl.a. har levert til Aurland, Haram og Molde brannvesen. Røkdykkerkameraer type TIC 3.1 og 3.3 ved oppkjøp av ACTIVE PHOTONICS GmbH, skumutstyr som LeaderMix 200-1000 V2, Aeros 2 øvelseskar som vi har levert mange av samt diverse søkeutstyr ved bygningskollaps og jordskjelv etc.

ACTIVE PHOTONICS, Østerrike har siden år 2000 har spesialisert seg i utvikling og produksjon av Thermal imaging cameras, dvs. IR røkdykkerkameraer.

Vår erfaring:

Braco AS har representert LEADER i Norge siden 1992 og alle deres produkter er godt kjent på det norske marked spesielt tidligere trykkautomatiske strålerør og kanoner fra Task Force Tips (TFT) som de var Europa forhandler for, egenproduserte overtrykksvifter, Aeros øvelseskar etc. etc. Alle LEADER produkter har vist sin styrke ved kontinuerlig fokus på forbedring i møte med markedets (brukernes) kontinuerlige krav til bedre og bedre funksjoner og løsninger. Denne utfordring tar LEADER på strak arm med kontinuerlig å ligge i forkant ved markedsundersøkelser.